pondělí 6. září 2010

Oprava izolací

tak je již 6.září a developer nás zatím nekontaktoval.
Stavební firma a její dělníci pod naším dozorem pomalu opravili hydroizolace, znovu opravili uriznutou fasadu, opravili díru v kotelně, kde položili námi dodanou dlaždbu. Balkon je snad také opraven - položena dlažba a zaspárováno.
Je seskládaná dlažba, ikdyž nám zničili dvě dlaždice, tak jsme opět dodali z našich vlastních , přeci jen na terasu bychom, rádi vstupovali. Že došlo ke zničení od dělníků, jsme opět museli dokazovat fotografiemi, jinak bylo tvrzeno " že už to bylo"...

Zatím stále "bydlíme" v sestěhovaném domě, jelikož zdi stále vysychají. Vysoušeče a přímotopy nahřívající zdi jedou naplno a jakmile se dostaneme domů, tak zase větráme.
Teď už nás čeká (doufám) jen vymalování a znovu osazení lišt a budeme moci přistěhovat nábytek tam kam patří a žít opět normálně...

Už začíná čtvrtý týden našich peripetií a co nás to tálo času , nad netřeba ani zdůrazňovat... tak jsme zvědavi jak dloho to ještě potrvá.

3 komentáře:

  1. Tak 7.9. se nám ozval zástupce developera a omluvil se za nastalou situaci s tím, že zváží další kroky ohledně kompenzace. Vzhledem k tomu, že stěny stále vysychají a vnitřek domu bude tak min. do 14.9. tak jak je, tak uz budeme "bydlet" mesic. Tak jsme zvědavi, jak se k tomu postaví.
    Daniel

    OdpovědětVymazat
  2. Tak se nám developer ozval, tedy jeho právník.. Bohužel místo konstruktivního dialogu nám je vyhrožováno soudem a jsme zastrašováni. Prostě místo řešení skutečně závažných problémů s reklamacemi se zaměřuje na jiné věci..

    OdpovědětVymazat
  3. Dobrý den,
    chci se zeptat na developera Lamar Invest. Nabízejí nyní RD v Líbeznici. (bydleni-libeznice.cz)
    Tento blog a zkušenosti jsou z jednoho domu? Nebo tyto špatný zkušenosti má více sousedů u Vás.
    Děkuji za info.

    Jakub Pustina

    OdpovědětVymazat